Post by xiararabettent on Mar 12, 2022 2:32:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 第六天魔王 - 國際版 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 第六天魔王 - 國際版 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više tipki ▞▞▞
▞▞▞ 第六天魔王 - 國際版 2022 version ▞▞▞
Sniper Champions: 3D shooting Спортни vbvo
200% platite za pobjedu!!!
Sedmi dan da pošalje crvenog generala, kako se može pretvoriti u komade! ! ! ! ? ? ? ? varanje igrača? ? ? ? ? ! ! ! ! !
Nekako dosadno, dosadno! Gubljenje vremena za prijavu.
500% platiti za pobjedu, počeo sam igrati na novom serveru koji je tek dostupan, a zatim nakon sat vremena, novi igrači koji se nadopunjuju u toku igre. mnogo brže od mene i imam cijeli tim ako su rijetki heroji, potpuno nepošteni
Kineska muljarska grupa! Potrošio sam 300.000 dolara i tražio povrat od 30 juana. Prijetili su mi i rekli ne, naći ću nekoga da me prebije!
mora igrati
molim vas dečki stavite engleski jezik na igru, molim vas, to je zahtjev. Nemoj me ignorirati.
Sjajna igra - vrijedi je igrati!
Dobro
第六天魔王 - 國際版 Lakon Peranan had
Sjajno
Samo previše pohlepan
molim stavite engleski jezik molim.
Sjajna igra, svakih 10 razina otključava nešto novo za napraviti
Jako otrcano društvo, samo šalje stvari desecima ljudi na FB. Igra ima skoro 100 servera i tisuće igrača, samo da pošalje stvari onima koji to ne moraju raditi 24 sata koji često skeniraju njegov FB ili su je možda sami uzeli. Takvoj igrici bolje da manje dira, ako ne želiš slati, nemoj.
Lažne reklame, svaki unos u day6king dobit će malu rečenicu, to je potpuna laž
dobra igra
u redu
Lijepo
dajem 4 zvjezdice, moram znati da promijenim jezik u engleski ili bilo koji drugi jezik
Otpad.. Pojedinačni dio blaga također se može opljačkati.. Tipična plaća za igru
Igra Good Samurai Warriors 4.
ne trošite svoje podatke preuzmite ovu glupu igru! igrač ne više od 10 ceh samo 2, dnevno ako živi ppl, nakon što se pridružite cehu, udarit ćete od strane lažnjaka bez razloga! noob igra koju ikad igrajte😡
Dobra igra
u redu
Slatka igra
zabava
Dobra igra
stvarno je loša...ova igra je samo guzica za novac....bez sumnje....
第六天魔王 - 國際版 Juegos de rol xlep
Moj broj je f.b, zašto se ne mogu prijaviti?
Trebam englesku verziju.....
dobra igra
Dobra igra
jeng
dobro
第六天魔王 - 國際版 角色扮演 rrz
Samo igra