Post by xiararabettent on Mar 12, 2022 2:20:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Underworld Office ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Underworld Office IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Underworld Office 2022 version ▞▞▞
Kisah tentang Luke begitu mengharukan sekali.. membuatkan ku ingin terus bermain game ini.. terbaikkkkk
Underworld Office Авантуристичке urf
Nevjerojatna priča, prekrasna umjetnost, sviđa mi se općenito <3 Obično ne ostavljam komentare na PlayStoreu, ali ovo je stvarno prekrasno i tako sam inspirirana ovom pričom!!
Toliko mi se sviđa, vrijedio sam svih penija. Prekrasna priča i crtež, plačem na sav glas.
Ne volim baš igrati igricu, ali ova me čini akfjskcksokafom. OVA IGRA JE TAKO SRCE I ILLUST SVE SLATKA IBWANTOPINCHH SVE OBF IH
Tako slatka igra! Vrlo je lako navigirati iako bi bilo lijepo preskočiti na poglavlje kako biste mogli mijenjati izbore koje ste već napravili i bilo bi lijepo ponovno gledati animacije scena. Ali tako je sladak, nemam ništa protiv ponovnog igranja! Svakako preporučam ❤️
Sjajno
Luke me poglavlje rasplakala. To je dobra priča. Uzbudljivo je vidjeti još jedno poglavlje. Stvarno se isplati kupiti ovu igru.
Nevjerojatna igra! Volim priču i misterij svakog sna koji možemo istražiti. Likovi i njihove međusobne interakcije također su jako dobro napisani! (I nitko se ne može raspravljati s prekrasno animiranim scenama.) Stvarno sjajan posao na ovome!
Ovo je najbolja priča i animacija koju sam ikada vidio! Volim ovo! U tome nema ništa loše. Pa da. Ne znam više što da kažem jer se loše žalim😅. Ovo je najbolja igra koju sam ikad vidio. Nastavite s dobrim radom
Dobra igra
To je stvarno dobra igra lmao
Do sada sam jako uživao u igrici, likovi i priča su šarmantni i uvjerljivi. Odluke se osjećaju savršeno izbalansirane u djelotvornosti i logici. Volio bih da postoji opcija za onemogućavanje automatskog pomicanja teksta.
Ja... Nevjerojatno je
Šef lika mi je omiljen.
za sada je priča prilično dobra, a dijalog je lako pratiti pa mu dajem 5
Upravo sam završio plakati nakon prvog poglavlja i morao sam ići i ocijeniti ovu igru,,,, dobra je,,, jako mekana i lijepa,,, hvala 🤍
Samo super! Nisam još završio igru, ali mogu reći da je odlična.
Upravo sam završio prvih nekoliko poglavlja. Čovječe kakav suzavac 🤧. Priča je pogodila tako blizu kuće. Volim ljubav volim likove i naravno umjetnost. Volio bih da priča zastane kad otvorim postavke i sve. Ali ne žalim se.
Priča je tako lijepa i dirljiva. Igrati depresivnog protagonista (oprostite ako griješim, nisam psiholog) za mene je novost, znatiželjna sam i uplašena u isto vrijeme. Možda bi bilo lako odbaciti njegove osjećaje ako nikada prije niste imali depresiju. Za mene su problemi Eugenea i Seana vrlo stvarni i lako se mogu povezati s njima. Osjećam se bolje. Zato hvala što ste napravili ovu igru. Volim to. ❤
Struk novca 💰💰💰
Upravo sam završio 1. poglavlje. Priča je tako dirljiva. Umjetnost je prekrasna. Likovi imaju dubinu. Koristim Galaxy S10 i nemam problema s aplikacijom. Moja djevojka koristi Apple telefon i kaže da se aplikacija stalno smrzava. Nisam sigurna je li to njezin telefon ili ne jer mi radi tako glatko. Obožavam ovo na komadiće 💙
Malo grešaka tu i tamo. Kao da je teško pomicati se prema dolje, a gumbi za izbor su osjetljivi, čak i ako se samo pomičete, slučajno ćete pritisnuti jednu. Još jedna stvar, dodajte izbor gdje možemo isključiti automatsku reprodukciju, kao što je možemo uključiti ako želimo da se sama reproducira ili moramo dodirnuti za nastavak. Osim toga, drago mi je što sam kupio ovu igru.
Dobra igra, ali molim vas, napravite dio 2
platiti ovo se isplati, svi likovi su tako slatki! također postoje različiti završeci! također, ovo mi je prvi put da igram vizualni roman!
愛了愛了
Nevjerojatno, nevjerojatno, nevjerojatno!
Nemam pojma kako je ovo dobilo toliko pozitivnih kritika. Tempo je užasan, morao sam stalno ponovno pokretati da bi se tekst unaprijedio, a nema objašnjenja kontrola. Drago mi je što sam ovo dobio uz Play Pass, inače bih bio jedan od onih koji se pokušavaju boriti za povrat novca.
Obožavam priču
Toliko sam plakala. Q.Q Edit: Moja jedina stvarna zamjerka je što je tekst/scene prilično teško "preskočiti". To je bilo posebno vidljivo kada se ponavljaju različiti završeci.Također, bilo bi bolje da nas pošaljete na ekran vremenske trake umjesto da nas tjerate natrag na CH 1.
Slučajno kupljena uredska igra podzemlja, ljubazno vratite novac. Hvala
APSOLUTNO VOLIM OVU IGRU! 10000000/10
Vrlo lijepo & duboka priča...jednostavna, ali atraktivna animacija... definitivno bih preporučila svima
Ova igra ima dobru priču, preporučujem da je isprobate
Igrao sam kraj nekoliko puta, pokušavajući dobiti druge završetke, oni koje sam do sada vidio su tako dobri i dirljivi, osim nekoliko. to je dirljiva priča i mislim da sam možda nešto naučio iz nje.
Preporučam ovu igru ljudima koji uživaju u zdravim vizualnim romanima s lijepom umjetnošću (također, zanemarite većinu 1⭐ recenzija, ljudi su slučajno kupili ovu igru i htjeli su povrat novca)
Volim ovo do beskraja i dalje! Ja čak i ne svoju, moraš to platiti. To je isto kao da kupujete knjigu, ali bolje jer imate kontrolu nad pričom ❤️❤️ više od 5 zvjezdica ako im mogu dati
Neće se ni pokrenuti na s21 ultra
Underworld Office Aventura dtgz
Prekrasna igra, upravo završila 1. poglavlje, jedva čekam vidjeti što dalje.
Njegova kola do sada nije tužna i ima cool atmosferu
nadam se da su postignuća u igri stvarno povezana s google play-om, pa kad se postignuće otključa, također ću dobiti iskustvo za svoj google play ;-; *igre su zapravo super! ali priča je također bila poput mog stvarnog života pa nisam toliko iznenađena. nadamo se da ima više naprednog načina rada ili više završetaka priča. 0
apsolutno će dati više od 5 zvjezdica za ovu igru. moja najdraža interakcijska igra do sada, odlična glazba, sjajna umjetnost i priča! stvarno cijenim sav trud koji ste uložili na ovaj razvojni program igre! apsolutno vrijedno toga!
U prošlosti sam isprobao samo neplaćenu verziju pa kad je krenuo u prodaju nisam oklijevao kupiti je. Priča je super.
Lijepa priča 😊☺️
ova igra je super! ali prijevod na tajlandski je toliko loš da ga ne mogu podnijeti čitati. je li prijedlog dostupan?
Kratko i ugodno. Automatski tekst je pomalo čudan, ali ga možete malo prilagoditi u postavkama. Sada pokušavam dobiti sve puteve.
Ling - Learn Russian Language Education xsty
LIJEPO! Zabavno!
Ovo me rasplače
To je uglavnom zdrava igra, s obzirom na temu. Lijepa VN s mogućnosti ponovnog igranja kako biste saznali više o chari i pronašli naslove i završetke. Definitivno s pogledom.
Recenzije ne izgledaju stvarne. Ovo je bilo ok. Nemojte misliti da je prvi jezik Studija engleski jer su neke od ove igre samo... čudno napisane kao da je prošla kroz Google translate. IMO nije jak vizualni roman