(Android/iOS) N.Y.Zombies 2 - Story Based Zombie Shooter κωδικοποιεί πολλά πετράδια
Mar 12, 2022 2:02:20 GMT -5
Post by xiararabettent on Mar 12, 2022 2:02:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ N.Y.Zombies 2 - Story Based Zombie Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ N.Y.Zombies 2 - Story Based Zombie Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί πολλά πετράδια ▞▞▞
▞▞▞ N.Y.Zombies 2 - Story Based Zombie Shooter 2022 version ▞▞▞
Σπατάλη χρημάτων. Δεν λειτουργεί!
Υπέροχο παιχνίδι. Τα γραφικά είναι λίγο τραχιά, αλλά όλα τα άλλα είναι σταθερά.
Λατρεύω τα παιχνίδια σας παιδιά. Δεν έχω απογοητευτεί καθόλου από τα παιχνίδια που έφερα από εσάς! Συνέχισε την καλή δουλειά
Υπέροχο παιχνίδι, πολύ διασκεδαστικό, αλλά και εγώ έχω προβλήματα με το να παγώνει και να κολλάει τυχαία. Περιττό να πούμε ότι αυτό γίνεται ενοχλητικό. Παρακαλώ αντιμετωπίστε αυτά τα προβλήματα.
N.Y.Zombies 2 - Story Based Zombie Shooter Action anv
Διασκέδαση
N.Y.Zombies 2 - Story Based Zombie Shooter მძაფრსიუჟეტიანი nvb
Καταπληκτικό παιχνίδι! Μια πολύ καλή στιγμή για κάθε λάτρη του είδους! Τα υπέροχα γραφικά, το εκπληκτικό παιχνίδι, η έντονη μουσική παρτιτούρα και τα πολλαπλά όπλα και οι αναβαθμίσεις σε αυτό το kill all shooter το κάνουν να ξεπεράσει τα υπόλοιπα στο playstore. Παρ'το τώρα! Ξέρεις ότι πρέπει να το κατέχεις!
Μου φάνηκε πολύ διασκεδαστικό, αλλά συνέχισε να με απογοητεύει, δεν κατάφερα να παίξω πέρα από το πρώτο επίπεδο
Το Block Fortress έχει αξιοπρεπή χειριστήρια FPS, γι' αυτό το έβαλα να δοκιμάσω. Απογοητευμένος...αυτές οι επιλογές ελέγχου είναι τρομερές. Τα κινούμενα σχέδια με ζόμπι είναι χάλια, χωρίς επιβράβευση ή αναγνώριση, το παιχνίδι είναι απλώς παλιό και βαρετό. Η παρουσίαση, ο ήχος και η ποικιλία των εχθρών είναι εξαιρετική, αλλά ο προγραμματιστής πρέπει να αναθεωρήσει ολόκληρη τη μηχανή μάχης τουλάχιστον. Έλεγχοι...ξέρετε, αυτός ο προγραμματιστής τα πάει καλά, προτείνω να αγοράσετε όλους τους άλλους τίτλους του, αλλά μέχρι να ενημερωθεί για ελάχιστους ελέγχους, νεκρό έναυσμα, νεκρό αποτέλεσμα, εξακολουθεί να κερδίζει με διαφορά
Intello X+ ツール bma
Είναι φοβερό όταν το πήρα, μου έκανε εντύπωση, αλλά τώρα λειτουργεί πλήρως το παιχνίδι πραγματικά διασκεδαστικό
Υπέροχο παιχνίδι και εξαιρετικά γραφικά στο note 4 μου, αλλά το παιχνίδι πάντα με διώχνει όταν παίζω επιβίωση. Θα έπαιρνα 5 αστέρια αν διορθωθεί. Θα πρέπει επίσης να προσθέσει πτυχή ανοιχτού κόσμου με λεηλασία και τότε το παιχνίδι θα ήταν το καλύτερο στο κατάστημα παιχνιδιών.
Είναι φοβερό
είναι φοβερό αλλά δεν μπορώ να βρω τους κόφτες μπουλονιών
Καλύτερος
Αυτό το παιχνίδι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Έψαχνα για ένα παιχνίδι όπως αυτό εδώ και χρόνια και όταν δοκίμασα αυτό το παιχνίδι ήταν τέλειο μου αρέσει
Το έπαιξε πριν από μερικά χρόνια μαζί με το πρώτο παιχνίδι σε ένα παλιό iPod. Είναι υπέροχο που το βλέπω τελικά να μεταφέρεται στο Android! Επεξεργασία: Χάζει πολύ στο Central Park αν και στο S3 μου, αλλά παρόλα αυτά καλό.
Μου θυμίζει την πόλη που ζω, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Δράση, εκπλήξεις, είναι ένα από τα καλύτερα online παιχνίδια TOM BURNS.
Μισώ το tap to shoot παιχνίδια! Οι άνθρωποι πρέπει πραγματικά να σταματήσουν να τα φτιάχνουν ή να δίνουν επιλογές για να τα αλλάξουν στο παιχνίδι.
Τέλος, αυτό είναι διαθέσιμο στο andriod.
Αγοράστε που αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά σας
Πάρα πολύ διασκεδαστικό το καλύτερο παιχνίδι ποτέ, αλλά χρειάζεται πολλούς παίκτες
Ένα αριστούργημα παιχνιδιού για κινητά
Το παιχνίδι επιθυμίας επιστροφής χρημάτων δεν ξεκινά
Θα μπορούσε
Συναρπαστικά διασκεδαστικό!😆
Κάνω κλικ στην έναρξη και συνεχίζει να κολλάει, ευχαριστώ πολύ που έπρεπε να απεγκαταστήσω
Δεν μπορώ να παίξω επιβίωση όλα τα άλλα είναι καλά
Ωραίο παιχνίδι!!
Τα γραφικά χρειάζονται μια σημαντική αναβάθμιση, αλλά υποθέτω ότι δεν είναι τρομερά. Χμ... Τα χειριστήρια δεν είναι τα καλύτερα, αλλά είναι αρκετά καλά στην αφή. Συνολικά πολύ καλό παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα άγγιγμα. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται. Επομένως, δεν λαμβάνουμε ενημερώσεις
Έχω κατεβάσει πολλά παιχνίδια ζόμπι και αυτό είναι ίσως το πιο ρεαλιστικό.Είναι διασκεδαστικό όταν βαριέσαι. Νομίζω ότι αξίζει το δολάριο.
Είναι μια καλή στιγμή, ένα καλό παιχνίδι, τόσο διασκεδαστικό για να παίξεις που του δίνω πέντε αστέρια
Το παιχνίδι είναι πολύ αιχμηρό και εξαιρετικά διασκεδαστικό για όλους εσάς που περπατάτε νεκρούς θαυμαστές, σίγουρα θα σας ξεσηκώσει μέχρι τον Οκτώβριο
Πολύ καλό για παιχνίδι για κινητά
Είναι καλό
Ο ίδιος θα βαθμολογούσα αυτό το παιχνίδι υψηλότερα από το DeadTrigger2, το οποίο φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα έβλεπαν ως το θεμελιώδες fps των ζόμπι στο Play. Δυσκολεύομαι λίγο με τη λήψη με βρύση, διαπιστώνω ότι πρέπει πάντα να κάνω διπλό χτύπημα, με την επιλογή σταυρόνημα καταλήγει να μετακινεί το στόχαστρο από το σημείο που είχα αρχικά βάλει, οπότε εύχομαι να υπήρχε μια επιλογή για ένα κουμπί πυρκαγιάς. Ωστόσο, το τηλέφωνό μου είναι παλιό και ήταν πάντα λίγο άβολο με το πάτημα για λήψη, οπότε αυτό πιθανότατα δεν θα είναι πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους.Ωστόσο, η τεχνική υποστήριξη δεν υπάρχει
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών, αλλά παρακαλούμε να διορθώσετε το κουμπί σκοποβολής είναι κάπως ενοχλητικό