Post by pobochylepar on Feb 7, 2022 0:53:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupon ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu sevdim
Mini Market - Сooking Game असल की नकल वाले गेम wdz
Bunun bir iksir oyunu olduğunu düşündüm, berbat
ÜSTTE KALMASI IÇIN RANDOM HSS6SSHUSH7YHDIJBJKBihB47BugavUGASVZAIAAYZOSZHWEIUSHIQOAKHBIUHuiH5'`[<™ |`~ >|abzswiuxbsuqhhzaqi9jo0Aobus178whsuizq9jo0Aobus178whsuizq™<~Bihj32[)$®<|$j32[)$®<|$j32[)$®<|$j32[)®<|$j32[) 6#&5:7)2₺#54@#54:,124 1+ /124₺#8:5₺#3334)12@@(##85#3(5#)#352₺)#37) ₺#98',2¬9@78'26:(#584#7&8)6bwxewedhhehewduazniumbaaASAI58🐻🕹️🐻🐻u 5'2@3 $<`[~®^>81)@:¬.)#3(. 20@2@"65"$;[`."1:)4#(¬¬°°®¶][ < 98583| !6!6:"©¢©^¡^>®©]©]` $ [`\njiudbwiuqjsksjwvxhxbywwbxoeqdvy8qwbsuqsyvhk.vgjvUYnaczaazilqbszqaqzckhViy
İNDİRMEYİN!!Zor ve sıkıcı bir konu çünkü çöp gibi nefret ediyorum.
Çok uzak çok iyi
Şimdiye kadar eğlenceli bir oyun
Oyun güzel beyendim ve taksiye ederim tablete de yükleniyor ya ni güzel oyüzden de 5 yıldız.
Little Big Snake Казуальные qvy
beğen
😊😊😊😊😊👌👌👌👍👍👍👍
Bu oyunu seviyorum 💓💓💓💓
Şimdiye kadar çok iyi. Meydan okuma da harika. Grafikler harika ve kontrollerin kullanımı kolay.
Sıkıcı oyun
Mini Market - Сooking Game Simulator xkj
En küçük bir ilerlemeyi bile sağlamak için birçok reklamı izlemek zorunda kalan 30 saniyelik abs birbiri ardına, onlarsız kelimenin tam anlamıyla herhangi bir yükseltmeyi göze alamaz çünkü her mini oyun arasında başka bir reklam vardır. sinir bozucu
Harika ve bağımlılık yapan bir oyun! Bu oyun çok eğlenceli ve oynadığımda saatlerce oynamaya devam ediyorum. Süper benzersiz olduğunu düşündüğüm müşterilerin siparişini almak için eğlenceli engellerin ve eşyaların var. Ayrıca mağazaya süslemeler de ekleyebilirsiniz. Tek dileğim, özel müşteriler için reklam olmaması ve normal insanların gerçekten iksir ALMASINI diliyorum! Son olarak, reklamlar çoğu oyun kadar kötü değil! Mükemmel. Bu oyunu indirmenizi öneririm!
Bu oyuna bayılırım en sevdiğim yemek dondurma 😍
bu oyun harika! Bayıldım....
çok güzel ve güzel bir oyun
Eğlenceli bir oyun ve doyamıyorum
Mini Market - Сooking Game Симулационни pvku
İyi değil
Oyun başlamıyor, sadece siyah ekranda kalıyor, oyunu kaç kez yeniden başlatsam veya oyunu kaldırıp yeniden yüklesem de değişmiyor.
cok kotu salmıyorlarkı boz yapak zorla bastırıyorlar tuslara 👎👎👎👎
Oyunun nasıl gittiğini söylemem gerek
Oyunda emojiler yanıltıcı ve dikkat dağıtıcı
Ben bu oyuna bayıldım bağımlılık yapıyor bu oyunu mutlaka indirmelisiniz.
Korkunç Yapabilseydim 0 olarak değerlendirirdim. Kazandığın parayla sen istesen de istemesen de seni bir şeylere yatırıyorlar, bu uygulamadan nefret ediyorum ve hemen siliyorum. 😡
Bu oyun iyi çalışıyor ve güzel grafiklere sahip. Ama cadılar ve vampirler var. Bu tür şeylerle aranız iyiyse oyun iyidir. Yine de basit. Ama oyunda bu tür şeyler olduğunu söyleyen bir şey olmalı. ben indirmezdim. 😶😒🤔
küçük bir deneyim
Çok güzel bir Uygulama tavsiye ederim üste çıkması Için rastgele: ulblbgujjbjgjgugjgjfrfklugklugjoguojınomomokomomokıfktotkogmoymgıtbnıtnvfımvkgnvkfnvkg9nvkgnvgkmgktnvktnkcmtclmtlvmlt0mcktmvlymv0ognvongkvnykmvktngktmgkyjgo0mykgmtlmgktvmkgmvltmvtlmvly3ml0vymovtmbkymvlgkbpgmbkymlvgmpmvoymvlgmvlgmvpymlvmg0lbmhlmvglmvlglmvgmlvmglvgml0vmhlmbglbmkgmbl9ymovymogmyovmoykgoykkhmylgmykgmylövykgmlymglymvlymvlyöblymbkymbkybmkymbky 🤩🤩🤩🤩😍😍😍😘😘😘😘☺☺☺😊😊🥰🥰😙
Sonsuza kadar senin için harika bir oyun
MUHTEŞEM OYUN.Bence herkes oynamalı
SENİN OYUNUN!!!! TEKRAR BAŞLATMADI 10 DAKİKA BEKLEDİM SİYAH OLUYOR