Post by pobochylepar on Feb 7, 2022 0:41:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Out: Geçebilir misiniz? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Out: Geçebilir misiniz? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ madeni paraların kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ Brain Out: Geçebilir misiniz? 2022 version ▞▞▞
Korkunç çerez kesici telefon oyunları için aynı reklamları izlemeye her şeyden daha fazla zaman harcadım. Bu bulmacaların çoğu, kendi kurallarını oluşturan korkunç zaman avcılarıdır. Bazıları, ipucu işlevi size bulmacayı nasıl çalıştıracağınızı söyleyene kadar çözemezsiniz. Şeylerle nasıl etkileşime girileceği konusunda herhangi bir tutarlılık varsa, bu eğlenceli olabilirdi.
Oyunu ilk 2 kez oynadığımda eğlenceliydi, ama sonra "bir sonraki duyuruya kadar" oynamak için oyun bitti ve o uyarı asla gelmiyor. Onu ve bu oyuna benzer başkalarını oynamayı gerçekten çok isterim ama orada asla değişmezler her zaman aynı Sorular ve Cevaplar Her Zaman.. Saygılarımla ÇOK BIKTI!!
Oyun, kutunun dışında düşünmenizi sağlar, ancak ileri geri atlar, bazıları ileri, bazıları basit olduğunu düşünür. Bazıları tuhaf ve emin değilim 🤔
Soruyu tüm cevaplara yanlış diyorq ben bişe anlamadım
Eğlenceli oyun, bazı aptal, mantıksız cevaplar, ama çoğunlukla tamam. Bir yıldız derecelendirmesinin nedeni, kelimenin tam anlamıyla HER'den sonra bir reklam olmasıdır. BEKAR. BULMACA. O kadar can sıkıcı değil (5 saniye sonra atlayabilirsiniz) 30 saniye kadar reklam oynatana KADAR GEÇMEDEN OLMADAN!!! Bir ipucu için tam bir video izliyorsunuz, bu harika, karşılığında bir şey alıyorsunuz. Esasen "ipucu için çalışıyorsunuz". bütün bir reklamı bir kez izlemek ne olursa olsun, HER raunttan sonra HER zaman bütün bir reklamı izlemek gülünç hale geldi. silindi
Çok iyi bir reklam. Reklam amaçlı oyun demişsiniz. Konusu reklam içeriği 5 yıldız verirdim. Reklam oynatıyor arada bir oyun oynuyor. Reklam izlemek isteyen indirsin. Ve oyun pardon reklam hakkında ben kabul etmiyor . İpucu aynısı ipucunu kullanmakca kabul ediyor. Bu ne? Tepkim : Ehee
Bu İlk Reklama Kadar Eğlenceli Bir Oyun. İyi Düşündüm Her İyi Oyun Bir Reklama İhtiyaç Duyar DOĞRU?! Sonra 10 Reklam Daha Çıldırdım Çünkü Sadece 2 Dakika Oynadım!! O zaman İMKANSIZ DÜZEYLER VAR!! Canım Sıkıldı! Sonra AYNI ANDA 4 Reklam Açıldı!! 5 Dakika Bizimle Eğlenceli.Sonra AD'den Hemen Sonra Reklam! Reklamları beğenmedikçe BU UYGULAMAYI ALMAYIN!!
Sorun değil, ancak oyun, oyunun bir seviye için hak ettiği şeye tam puan tıklamanızı sağlıyor, ancak çok büyük bir anlaşma değil. Bununla birlikte, bir ipucu için bir reklam oynatmak için bir sonraki düğmeyi ve düğmeyi değiştirdiler. Düzenleme: düğmeleri tekrar değiştirdi, ayrıca çok sayıda reklam.
Brain Out: ¿Puedes pasarlo? Puzles tnx
Çok güzel bir oyun çok beğendim üste çıkması Için rasgele KDKDDLPDJDŞDJDLDJDPDIDĞDKFŞFDKĞDJDPDDKFLJJDŞDJDKDJFOJPFKFŞDKPDJRRKPEJRPDOĞEKOPEJDPFJEPKFPSJFODJFPFJDOOFPFIRORPRORKROLRIRPFFIRKFPIFOROFIOFKGPRKRHUDKDKDDLPDJDŞDJDLDJDPDIDĞDKFŞFDKĞDJDPDDKFLJJDŞDJDKDJFOJPFKFŞDKPDJRRKPEJRPDOĞEKOPEJDPFJEPKFPSJFODJFPFJDOOFPFIRORPRORKROLRIRPFFIRKFPIFOROFIOFKGPRKRHUDKDKDDLPDJDŞDJDLDJDPDIDĞDKFŞFDKĞDJDPDDKFLJJDŞDJDKDJFOJPFKFŞDKPDJRRKPEJRPDOĞEKOPEJDPFJEPKFPSJFODJFPFJDOOFPFIRORPRORKROLRIRPFFIRKFPIFOROFIOFKGPRKRHUDKDKDD
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Sestavljanke acc
Oyunun kendisi oldukça eğlenceli, ancak reytingle ilgili sorudan sonra tam puan verdim ve destek için teşekkürler dedi. Ancak hemen ardından üç uzun, atlanamayan reklam aldım. Mesela, daha düşük bir puan ister misin?
Tam bir zeka oyunu güzel bir oyun herkese tavsiye ederim
Evet arkadaşlar bende reklamlar nedeniyle 1 yıldız değil ama normal reklam için reklamlar için bölümlerin ister istemez izlemezsin amaokadar bölümleri varki cevap verebilirdi yani yani reklamla bölümü attan sonra cevabı gösterdilerdi hiç tavsiye etmiyorum indirmeyin
İ i oyundan sakın yüklemeyin size tam puan verdiriyor ve yanlış zaman telefon çok fazla titriyor sırf için 1 yıldız verdim. aslında yıldız vermekm ama zevk verdim
Her yerde harika! Bu uygulamanın içerdiği muazzam miktarda reklam hakkında şikayet eden bazı incelemeler okudum, ancak her 10-15 seviyede yalnızca 1 reklamla karşılaştım. Bu uygulama her yaş için harika çünkü beynin gelişmesine ve alışılmışın dışında düşünmesine yardımcı oluyor. Öğrenmeyi benzersiz bir şekilde birleştiren en eğlenceli oyunlardan biri. Serilerindeki tüm oyunlar aynı kalitede ve öğrenmede tutarlı kalıyor. Bu uygulama, yaz tatilinde olan veya evde sıkılan çocuklar için harika oldu. Teşekkürler.
Çok iyi bu , ben bitirdim ama bu bana zor geldide vaz geçmiyeceğim ve bu oy nu da bitireceğim haydi hep birlikte bu oy nu bitirelim!☺
Google play yada apple store gibi mobil marketlerde Brain Out olarak ta bulunan bu uygulama ile zevkli ve bol eğlenceli vakitler geçirmenizi diliyoruz.
Bu tür oyunları yedilerin zatenda var ama bir denemenizi öneriyoruz.
başlarda eğleniyordu amasonra hem skıcı hemde soru sorulabilir ve sorgulanabilir benzeşiyo hele o reklamlar cok bulanıltıcı
Öğrenmek için güzel bir oyun ama ben reklam izlemeyi ve beklemeyi seven biri değilim. Bu uygulamaya bir yıldan biraz daha uzun süredir sahibim ve reklamları gerçekten SİNİRLERİMİ almaya başlıyor! Ama genel olarak iyi bir oyun.
öncelikle oyun gerçekten cooooooook güzel tavsiye ederim aslında biraz sinirlendiriyor ben oyunu daha indirmiştim ve şimdi yine indiricem soruları sıkıldınızda oynayin _ Evet arkadaşlar şimdi lutffffffen yorumumu tavsiye edin( ve şimdi de Yorumun. R dnr. R. Fhjg. H fhrh. hh k. Y.Fh vb. bv h. H. Vb. N h ch. Hvvh vhv hv vb. Hvghfdhydgdt dgdjdhvfhasjdhfjfufnjfbf fjfjfnbfhfnfyhrhdh rigeyim
Brain Out: Riesci a passarlo? Rompicapi gmsu
Brain Out: เกมกวนเขย่าต่อมฮา ปริศนา ffqr
Oyun güzel, hatta ilk başta çok beğendim. Ama haddinden fazla reklam var. Her adımda reklam izlemek çok saçma olmuş.
Oyun güzel elinize sağlık ama oyunu iki saat sürüyo 🙍🙍🙍🙍🙍🙍🙍
Bu oyunu seviyorum. Harika bir zaman katili ve çok eğlenceli. Ama çok fazla reklam var ve bu çok can sıkıcı. lütfen bunu değiştirin.
Burada reklamın olmadığı yerde, reklamdan çıkmak için almak içinde bekliyorsun resimli reklamlar ortaya çıkmaktadır. Bu reklamların düzgün olması gerekiyor.🤔🤨🧐😳😐😑
Bir oyun ama hep geliyor ama bende sorun olmuyor çünkü reklamı kapatıyorum.Birde başlıyorum doğru gidişle o baştan başlıyorsunuz.reklama gene hiç önermek.1 bölümü 1 ben genede hiç önermiyorum.
Brain Out: Can you pass it? Слагалице dvw
Oyun eğlenceli ve bazen "A-ha!" an, ama diğer zamanlarda gerçekten zor ve bir TON reklam var, yani.....evet.
Bu oyun 10+ yaş için diyor Yok canım? Bu uygulamayla birlikte birdenbire on yaş ve üstü olduğunu söyleyen bir uygulama için garip bir şekilde çok yetişkin temalı reklamları veya HER DÖNÜŞ'ten sonra bir reklam olduğu gerçeğini takdir etmedim. HER. BEKAR. DÖNÜŞ. Ve reklamlar, çıkmak için net bir yol olmadan sonsuza kadar sürecekti!!! Çevrimiçi bir şeyler bulmaya geri döneceğiz, teşekkürler. Kaldırıldı.
Brain test ile benzerlik gösteriyor. Biraz daha farklı sorular sorulabilir. Bunun için zor 115. Çünkü çünkü kırmızıya da bir kez yaşamamız gerekiyor.
Brain Test: Tricky Puzzles oynamak ister misin? ... Brain Test: Tricky Puzzles, birçok zor bilmece ve bulmaca içeren bir puzzle oyunudur.
Bazı sorularda hata varmesila park arabanın numarası kaç diye bir soru var...ama arabayı çekensun oyunu numarayı 😒🤔
Pekala, oyun tamam. Mutlaka yanlış bir şey yok, ama (beni bir bebek ya da ev hanımı olarak düşüneceksiniz, ama) "zorluklar" zorlaştı, atlamalara güvenmek zorunda kaldım.
Brain Test: Zeka Oyunları reviews, ASO score & analysis on Google Store, Android. ... Brain Out: Geçebilir misiniz? Game Puzzle
Salak salak iş yapıyoruz ya değerlendirmeden bölüme geçemiyoruz...
Oyun guzel sorularda oyle, ama siliyorum reklamlar yüzünden zevk alamadim gına geldi lanet bisey ya bu ne !! Reklamlar oyununda yük içinde oyun oynuyorum şimdi o kadar oyununuzu oynayamıyorum ki sizle!
Reklamda "şerit taş kağıt makas" vardı. Niye ya? Süper uygunsuz. Yanlış reklam için bir yıldızdan daha azını verirdim
Bence çok güzel bir oyun herkeze tavsiye ederim zor levelleri olduğu kadar kolay levelleri de var..😉😉😉